Reishi gomba

A Reishi 400 tápanyagot is tartalmaz! Ebben a csodálatos növényben található tápanyagok elősegítik az egészséget és a vitalitást!

Erősíti az immunitást

A Reishi gomba nemcsak serkenti az immunrendszert, hanem szabályozza is. Tanulmányok kimutatták, hogy a Reishi gombát szedő betegeknél kevesebb a mellékhatás kemoterápia vagy sugárzás után. A műtét utáni felépülés is könnyebb.

Tea Reishi tartalommal

A Reishi immunstimuláló, antibakteriális és vírusellenes anyagokat tartalmaz. Széles körben alkalmazzák a szervezet erejének helyreállítására műtétek és nagy kimerültség után – fizikailag és lelkileg is. Természetes antioxidáns, amely a szabad gyökök ellen hat, megelőzi az öregedést. Segíti a máj regenerálódását a nehéz kábítószer-, alkohol- és májgyulladás után. A ganodersav csökkenti a vérnyomást, a lipoproteinek (LDL) és a trigliceridszintet. A Reishi emellett megállítja a köhögést, átalakítja a váladékot és anti-asztmatikus hatással is rendelkezik. Csökkenti a kemoterápia és a sugárterápia toxikus és mellékhatásait, támogatja és szabályozza a T- és B-limfocitákat, elnyomja a tumorsejtek terjedését.

Miért fogyasszon olyan terméket, ami Reishi gombát tartalmaz?

  1. Egészéges szív

Kínai és Japán kutatók azt találták, hogy a Reishiben található Ganodersav javítja a véráramlást és csökkenti az oxigénfogyasztást a szívizomban. Csökkenti a koleszterinszintet és gátolja a vérlemezke-aggregációt is, ami gyakran szívrohamhoz vezet. A Reishi megakadályozza a plakk kialakulását az artériákban. A plakk korlátozza a véráramlást azáltal, hogy szűkíti az artériák áthaladását, ami ateroszklerózishoz vezet. Egy tanulmány kimutatta, hogy a Reishi 2 hetes fogyasztása jelentősen csökkentheti a vérnyomást.

  1. Rák

A Reishi erősíti az immunitást és küzd a rákos sejtek terjedése ellen. Serkenti az interleukin 2 termelődését, amely számos ráktípus elleni küzdelemben segít. A Ganodersav, a Reishiben található vegyület segít a májrák elleni küzdelemben. A szuppresszió ellen hat azáltal, hogy serkenti a fehérjetermelést a csontvelőben. A vizsgálatban 34 előrehaladott stádiumú rákos beteg vett részt. 12 héten keresztül naponta háromszor kaptak Reishit. Az eredmények a T-sejtek jelentős növekedését mutatták.

Az oxigénhiány a rák egyik fő oka. Ismeretes, hogy a rákos sejtek oxigénhiányos környezetben fejlődnek. Ezzel szemben a rákos sejtek nem tudnak fejlődni oxigénben gazdag környezetben. Számos laboratóriumi vizsgálat kimutatta, hogy a Reishi képes megelőzni a rák áttét kialakulását. Gátolja a rákos sejtek migrációját és az angiogenezist. A Reishi kivonatokat a rákos sejtek elszaporodásának visszaszorítására szolgáló gyógyszerekben használják. Ezenkívül a Reishi zöld teával kombinálva növeli a rákos sejtek növekedésének lassítását.

  1. Mentális egészség

Japánban a szárított Reishit a környezeti stressz okozta neurózisok kezelésére ajánlják. A tanulmány azt is megállapította, hogy a Reishi rendszeres fogyasztása segíthet az Alzheimer-kórban szenvedő betegeknek. Nyugtató hatást biztosít, amely nem kábító vagy hipnotikus.

Szeretne Ön is otthon ilyen hatékony csodát?

Vásároljon a termékeink közül néhányat!

Reishi tea

Teáink BIO minőségűek, kíválo minőségű BIO Reishi porral keverve, mely jótékony hatással van az emberi szervezetre.

Reishi kávé

A Reishi gomba nyugaton “Ganoderma Lucidum” néven ismert, Ázsiában pedig “Ling Zhi” néven ismert – körülbelül 200 különböző vitamint tartalmaz. 

Üzleti feltételek

Nagyker

Kapcsolat

A sajtóban

Blog

Hogyan panaszkodjunk

Kapcsolat

Telefon

Mail

Cég címe

ANilab s.r.o.
Trieda KVP 1
Košice - Mestská Časť Sídlisko Kvp
04023
IČ DPH: SK2121129296

Minden 15 000 HUF rendelés felett 1 Reishi kávé ingyen!