Hogyan lehet reklamálni

Sérülten érkezett meg a csomag?

Bár igyekszünk minden csomagot korrekt módon becsomagolni, töltőanyagokat használunk és új dobozokat, csomagolóanyag vásárlásába fektetünk, de előfordulhat, hogy a csomag megsérül vagy nem érkezik meg rendben.


GLS szállítási igény

Átvételkor ellenőrizze, hogy a csomagolás sértetlen-e. A csomag elfogadásával Ön megerősíti, hogy a csomagot nyilvánvaló hibák nélkül vette át. Ha a csomag sérült, szóljon közvetlenül a kézbesítőnek, és jegyezze fel a sérülést. A legegyszerűbb panaszmegoldás. A csomagot azonnal visszaküldjük hozzánk és újat küldünk.

Ha csak az átvétele és kicsomagolása után veszi észre, hogy a csomag tartalma sérült, értesítsen bennünket, mint feladót. A legjobb, ha megadja a rendelési számot és a csomagszámot, amelyet a posta információs levélben vagy közvetlenül a fuvarozó címkéjén találhat a dobozon. Ezután sorolja fel a sérült elemeket. Ne dobja ki a csomagot!

A csomagot a legközelebbi GLS-fiókba kell vinnie, lehetőleg még aznap, amikor a kárbejelentést megírják és visszaküldik nekünk. Sajnos a panaszt nem áll módunkban kezelni. Itt található a GLS Ügyfélszolgálat telefonszáma: +421 45 52 42 500* vagy 18 585*

  • Elérhetőség: info@anilab.hu
  • Tel. elérhetőség:   +421 903 447 205   – hogy megbizonyosodjon arról, hogy a reklamációt elfogadtuk, hívja fel az ügyfélvonalat.

Nagyon fontos a küldemény helyes fényképezése. Készítsen képet:

  • közeli tartalom – termékek
  • tartalom egésze
  • a doboz, amelyben a küldemény megérkezett, beleértve a címkéket
  • tömések és csomagolóanyagok

Nem megfelelően szállított terméket kapott?

Ha nem megfelelő árut kapott, vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben: [email protected]. Írja meg nekünk a rendelési számot és írja le a fellépő hibát. A rendelés csomagolásánál súlykontrollt és kamerás felvételt alkalmazunk. Mindent megvizsgálunk és a lehető leggyorsabban megoldjuk.

Üzleti feltételek

Nagyker

Kapcsolat

A sajtóban

Blog

Hogyan panaszkodjunk

Kapcsolat

Telefon

Mail

Cég címe

ANilab s.r.o.
Trieda KVP 1
Košice - Mestská Časť Sídlisko Kvp
04023
IČ DPH: SK2121129296

Minden 15 000 HUF rendelés felett 1 Reishi kávé ingyen!