RÓLUNK

Reishi gombát (Ganoderma Lucidum), Oroszlánsörényt (Hericium erinaceus), Kínai hernyót (Cordyceps sinensist) és egyéb egészséges ADAPTOGÉN GOMBÁT tartalmazó termékeket kínálunk.

LEGJOBB REISHI TERMÉKEK

A Reishi főként Japánban használt köznyelvi név. Technikailag ezt a gombát közönséges fényesnek nevezik. A származási ország Kína. Az ókori kínai orvoslásban a gombát Ling Zhi-nek hívták, legértékesebb faja, a Red Reishi pedig nagyon ritka volt.

Coffee Bean

100% arabika

100%-ban minőségi Arabica kávéfajtát kínálunk, amelyet Malajziából importálnak.

Coffee Bean

BIO reishi

Termékeink BIO minőségű Reishi gombát tartalmaznak.

Coffee Bean

TISZTASÁG

A gyártás során nem használnak műtrágyát, növényvédő szereket vagy szteroidokat.

ÉRDEMES BEFEKTETÉSE AZ EGÉSZSÉGÉBE

Tekintse meg adaptogén gombát tartalmazó termékkínálatunkat.

A MI MEGKÖZELÍTÉSÜNK

Beszállítónk 1984 óta foglalkozik gombatermesztéssel és gombakivonat-feldolgozással. Több mint 30 éves tapasztalatunk, valamint a különböző gombákon végzett tudományos és klinikai kutatások eredményeként a tudósok megállapították, hogy a Red Lingzhi vagy a Ganoderma Lucidum és a Tsugae Linzghi a legmagasabb értéket képviselik más típusú gombákhoz képest. 

Annak érdekében, hogy minden fogyasztó számára a legmagasabb szintű biztonságot biztosítsuk, Ganodermát és más egészségügyi termékeinket a GMP (Good Manufacturing Practices) irányelvek szerint gyártják és dolgozzák fel egy tanúsított malajziai gyárban.

A kínálatunkban szereplő termékek ANI – Alternative Nutrition Industry rövidítés alatt ismertek.

 

Ganoderma farmunkat főleg trópusi erdők veszik körül, melyeket nem érint a fejlesztés. A Ganoderma különböző fajtáit szubtrópusi, párás és monszun éghajlaton termesztik, ami az optimális környezetük.

A farm ideális helyen található, ahol sok napsütés és az éghajlat meleg és párás egész évben. Tapasztalt munkatársaink gondosan ellenőrzik a termesztési körülményeket, és 100%-ban szerves táptalajokon termesztik. A Lingzhi (hipofiták és termőtestek) termesztésének ideális hőmérséklete 18°C ​​és 30°C között van, páratartalom pedig 85% és 95% között van. A túl hosszú vagy rövid ideig tartó napozás és a magas szén-dioxid koncentráció befolyásolhatja a Linghzi növekedését.

Termesztő létesítményeink hőmérséklet- és páratartalom-szabályozó rendszerrel vannak felszerelve, amely mindenkor a legideálisabb termesztőklímát biztosítja. A termőterületek tartós anyagokból épültek, és optimális szellőzést biztosítanak. Gazdaságunk 100%-ban biotermesztést használ, beleértve a rizshéjat és a fűrészport.

Nem használnak műtrágyát, növényvédő szereket vagy szteroidokat. Természetes termesztési módszerekkel több mint 200 féle elsődleges és másodlagos komponenst állítunk elő, mint például enzimeket, koenzimeket, aminosavakat, vitaminokat, szénhidrátokat és egyéb nyomelemeket, amelyek elősegítik a termés minőségének, mennyiségének, növekedésének és rovarokkal szembeni ellenálló képességének javítását.

 

Üzleti feltételek

Nagyker

Kapcsolat

A sajtóban

Blog

Hogyan panaszkodjunk

Kapcsolat

Telefon

Mail

Cég címe

ANilab s.r.o.
Trieda KVP 1
Košice - Mestská Časť Sídlisko Kvp
04023
IČ DPH: SK2121129296

Minden 15 000 HUF rendelés felett 1 Reishi kávé ingyen!