Jojoba olaj 100 ml BIO Biopurus

Ft3,729.42


Predpokladané doručenie do: 12/10/2022

Kategórie:

Popis

Jojoba olaj 100 ml BIO kozmetikai

A jojoba olaj az egyik legértékesebb természetes olaj. Nagyon széles körben alkalmazható a kozmetikumok világában. Rendkívül finom, gyorsan felszívódik, minden bőrtípusra alkalmas, regeneráló képességekkel rendelkezik, szabályozza a bőr nedvességét és nem hagy zsíros filmet a bőrön. Táplálja a test bőrét, megvédi a környezet káros hatásaitól anélkül, hogy akadályozná normális működését. A hidratáló és tápláló összetevők szintén védik a bőrt, megakadályozzák a ráncok kialakulását és hosszabb ideig fiatalon tartják. Nem okoz bőrirritációt vagy allergiás reakciókat, ezért gyakran használják tisztító emulziók előállítására, melyet a finom bőr tisztítására (pl. a szem környékén) használnak. Visszaállítja a repedezett és kiszáradt ajkak puhaságát, simaságát és lágyságát. Hajtermékekben természetes csillogást, puhaságot, dús hatást és rugalmasságot kölcsönöz a hajnak.

A jojoba olaj a Simmondsia chinensis (magyarul kínai Simondsia) növényből származik. Ez egy örökzöld cserje, eredetileg az amerikai Arizona állam sivatagi területéről származik. Magjai alakjában a sokkal nagyobb kávébabokra hasonlítanak. Az összes ismert növény közül a jojoba kivételes a magas molekulatömegű észterek magas termelése miatt, amelyek nagyon hasonlítanak az emberi faggyúmirigyek által termelt észterekre.

A jojoba olajat általában növényi olajnak minősítik, de valójában folyékony viasz, magas biológiailag értékes telítetlen zsírsav- és E vitamin tartalommal. Ezért nem használják belsőleg, mert változatlanul áthalad az emésztőrendszeren, de általában olajként emlegetik.

A legértékesebb természetes olajok közé soroljuk. Bármilyen bőrtípusra alkalmas. Segít fenntartani a bőr természetes nedvességét, és rendszeres használatával az érzékeny, száraz és irritált bőr ellenálló bőrré válik. A jojoba olaj kiegyensúlyozott arányban tartalmaz gyógyító képességű anyagokat. Segít a pattanásos bőr ápolásában is.

Természetes UV filterrel 3-4 rendelkezik. A fodrászok tudják, hogy a jojoba olaj nedves hajba masszírozott cseppjei puhaságot, lágyságot és természetes csillogást ad a hajnak. “Folyékony aranynak” hívják, mert nagy mennyiségben tartalmaz termesztő- és tápanyagokat, ásványi anyagokat és E vitamint. A jojoba olajban található vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek nagyon jól behatolnak a bőrgátba egészen a csírarétegbe.

A masszázs, regeneráló és barnító készítmények összetevőjeként használják, és megfelelő alap a hajpakolásokhoz. Kiváló csúszási és felszívódási képességgel rendelkezik (alkalmazás után selymes mattá teszi a bőrt). Jól kenhető, felszívódó és szabályozza a bőr nedvességét. A rendszeres masszázs során minden bőrtípus ellenállóvá válik a külső hatásokkal szemben.

Kémiai összetételének köszönhetően nem avasodik. Illatát nehéz felismerni, szinte észrevehetetlen. Az olajokat hidegen sajtolják a magas minőség és a biológiai hatékonyság érdekében.

Hogyan működik a jojoba olaj?

Az arcban és a fejbőrben több ezer faggyúmirigy található, amelyek zsíros és viaszos anyagokat választanak ki, amelyek megvédik a bőrt és annak vízállóságát. Sajnos ezek a faggyúmirigyek gyakran kikerülnek az ellenőrzés alól a gondatlan bőrtisztítás, a bőrtisztítók gyakori cseréje és nem utolsósorban a szennyezett környezet miatt. A mirigyek túl sok faggyút kezdenek termelni, és a pórusok eltömődnek. Mivel a jojoba olaj hasonlít az ezen mirigyek által termelt emberi faggyúhoz, visszajelzést ad számukra arról, hogy a bőrt eléggé megkenték és normalizálhatják faggyútermelésüket. A megszáradt zsírral már megszorított pórusokat és szabad gyökökkel a jojoba olaj képes megpuhítani és fokozatosan megtisztítani. A jojoba olaj antibakteriális és gombaölő hatása hatékonyan küzd a pattanásokat okozó baktériumok és a hozzájuk kapcsolódó gombák ellen, amelyek hasonló betegségeket okoznak. A jojoba olaj mélytisztító tulajdonságai csillapítják a bőrgyulladás kísérő tüneteit is, például duzzanatot, bőrpírt, hőt, fájdalmat és viszketést.

A jojoba olaj gyulladáscsökkentő hatásait a kairói Farmakológiai és Toxikológiai Intézetben is tanulmányozták, ahol megállapították, hogy a jojoba olaj segít a sebek gyógyításában és megelőzni a csúnya hegeket, amelyeket a pattanások gyakran okoznak a bőrön. A jojoba olaj a bőrben elősegíti a kollagén termelését, ami közvetlenül felelős az új bőr növekedéséért, amely elengedhetetlen az égési sérülések, mély hegek és sebek gyógyulásához. A jojoba olaj a bőrt ellenállóbbá teszi a káros hatásokkal szemben, és hatékony gátat teremt a bőr kiszáradásának megakadályozásában.

Az uniós jogszabályok miatt más hatásokról nem lehet információt szolgáltatni. A gyógynövény hatásairól többet a herbáriumokban és a gyógyszerkönyvekben találhat.

  • hidratáció
  • növeli a rugalmasságot
  • kisimítja a ráncokat és elnyomja az öregedés jeleit
  • nagyon hatékonyan tisztítja a bőrt
  • pattanások, ajakherpesz és hegek kezelése
  • teljesen természetes olaj, amely nem okoz allergiás reakciókat
  • nem hagy zsíros érzetet
  • javítja a haj minőségét, csökkenti a töredezést, viszketést és a haj általános károsodását
  • az arc és az egész test bőrének optimális táplása és regenerálása
  • könnyed maszírozással lágyságot, puhaságot és természetes csillogást ad a hajnak
  • Magokból hidegen sajtolt 100%-os olaj
  • Az olaj nem tartalmaz mesterséges tartósítószereket és mesterséges színezékeket.
  • Tárolás: sötét és hűvös helyen, 22 C-ig tárolandó.
  • Alacsony hőmérsékleten a termék zavarossá válhat vagy megszilárdulhat, szobahőmérsékleten ez a hatás elvész.
  • Felbontás után legkésőbb 3 hónapon belül fel kell használni.
  • Kozmetikai termék
  • Tartalom: 100 ml
  • Németországban készült

AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS 1924/2006/EK RENDELETE az élelmiszerekkel kapcsolatos, tápanyag-összetételre és egészségre vonatkozó állításokról megtiltja a termékeken vagy olyan helyeken (e-shop), ahol a termékeket értékesítik, a termékek egészségügyi hatásainak feltüntetését. Ezért 2013.07.01-től nem lesz lehetséges ezeket az információkat közvetlenül a termékeknél megadni.

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “Jojoba olaj 100 ml BIO Biopurus”

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Vélemények

Hüvelyes katalógus

Üzleti feltételek

Veľkoobchod

Kapcsolat

A sajtóban

Blog

Hogyan panaszkodjunk

Kapcsolat

Telefon

Mail

Cég címe

ANI Slovakia s. r. o.,
Priemyselná 8, 071 01 Michalovce
IČO: 50 885 618

Ingyenes ANi Reishi kávé 20x2g 13000 HUF feletti rendelés esetén!