Wishlist
Wishlist

Erő, egészség és kikapcsolódás egy kortyban

Nezaradené
Posted in
Posted in


Egy csésze jó minőségű tea igazi kikapcsolódássá változtathatja a pihenést. A teák azonban nem csak a kikapcsolódás eszközei, hanem ősidők óta életelixírek is. Influenza, megfázás, súlyosabb májbetegségek és hasonlók ellen mentett gyógynövényekből készült főzetek. Gyermekkorunkban az édesebb, aromásabb gyümölcsteákat részesítettük előnyben. Egy csipet cukorral fejeztük be a remekművet és élveztük a finom ízt. Manapság egyre többen térnek vissza a hagyományos gyógyteákhoz nemcsak jótékony hatásaik, hanem finom ízük miatt is. Nem gondolnánk azonban, hogy még a gyümölcsteák is ugyanolyan tulajdonságokkal rendelkezzenek, mint a gyógyteák

Tehát nézzük meg közelebbről a Homoktövist! Bokros, bogyós, narancssárga terméssel rendelkező növény, melyből a levelekkel együtt teákat, olajokat, tinktúrákat készítenek. Főleg Kína és Nepál hegyvidéki régióiból származik. A homoktövis leveleket tartalmazó teát vitaminok, antioxidánsok, fehérje építőelemek (aminosavak), zsírsavak és ásványi anyagok forrásaként használják, vérnyomásjavító és koleszterinszint csökkentésére; érrendszeri betegségek megelőzése és ellenőrzése; és az immunitás erősítése. A homoktövis bogyókat a fertőzések megelőzésére, a látás javítására és az öregedési folyamatok lassítására használják.

Az ANi BIO Reishi homoktövis tea nemcsak homoktövist tartalmaz, hanem a Reishi gombát is, amely a kínai orvoslás egyik kincse. Kivételes jótékony hatásainak köszönhetően a legritkább és legelismertebb hagyományos orvoslásnak számított, amely ráadásul erősíti és kiegyensúlyozza az egyéni chi-t vagy életerőt. Az ANI BIO Reishi homoktövis tea nagy mennyiségű C-vitamint tartalmaz, akár 10-szer többet, mint egy narancs. Segíti az immunrendszer erősítését, segíti a jobb emésztést és a bőrbetegségek kezelését is. Antidepresszáns hatása is van.

 

Join the conversation

Belépés
Create an account

Regisztrációval a fiók létrejön és email-ben elküldjük a linket, amivel beállítható a jelszó.

Személyes adatait a weboldal használatának egyszerűsítésére, a fiókbejelentkezés kezelésére és a dokumentumban leírt egyéb célokra használjuk fel. Adatkezelési tájékoztató.

Password Recovery

Elfelejtett jelszó? A felhasználói név, vagy email cím megadását követően küldünk egy hivatkozást, amelynek segítségével új jelszót lehet létrehozni email-en keresztül.

Kosár 0