Wishlist
Wishlist

Reishi más módon

Nezaradené
Posted in
Posted in

Ganoderma lucidum a hagyományos rákkezelés alternatívájaként adható, tekintettel arra, hogy fokozza a daganatos kezelésre adott választ és serkenti a betegek immunitását. A Reishi gombapor nem könnyen beszerezhető, gyakran előfordul keverékként kávéban, vegyes étrend-kiegészítőkben, instant zabkásakban, de ritkán önálló termék kiegészítőként. Az ANi Reishi Mycelium 450 mg a Reishi gomba tiszta micéliumát tartalmazza. Valószínűleg kíváncsi, mi is az a Micélium valójában. Alapvetően a has alattiról beszélünk, ami kiveszi a gombából és tovább alakítja megfelelő formára, végül kapszulákba rakja. A Micélium poliszacharidokban, szerves germániumban, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag. Mert a magas germániumtartalom oxigénraktárnak is nevezi. A germánium segít, hogy a szervezet oxigént szívjon fel a sejtekbe, ami hozzájárul az agy oxigénellátásához és a jobb memóriához, javítja a vérkeringést a szervezetben és növeli az izomteljesítményt.

Join the conversation

Belépés
Create an account

Regisztrációval a fiók létrejön és email-ben elküldjük a linket, amivel beállítható a jelszó.

Személyes adatait a weboldal használatának egyszerűsítésére, a fiókbejelentkezés kezelésére és a dokumentumban leírt egyéb célokra használjuk fel. Adatkezelési tájékoztató.

Password Recovery

Elfelejtett jelszó? A felhasználói név, vagy email cím megadását követően küldünk egy hivatkozást, amelynek segítségével új jelszót lehet létrehozni email-en keresztül.

Kosár 0