Wishlist
Wishlist

Hogyan segíti a Reishi gomba az immunitást?

Zdravie
Posted in
Posted in

„Az örök fiatalság gombája” vagy „a halhatatlanság gombája” – így hívják a Reishi gombát (Ganoderma Lucidum) a közkeletű gyakorlatban. Főleg az emberi szervezetre gyakorolt ​​kiterjedt pozitív hatásairól ismert. Korai enyhülést hozhat az egészségügyi problémákkal küzdőknek, az egészségeseknek pedig segít abban, hogy egyáltalán ne legyenek betegek. Érdekli, hogy a Reishi gomba hogyan segíthet Önnek vagy szeretteinek? Nézzük meg együtt, mely betegségekhez érdemes nyúlni!

Javítja az immunitást

A Reishi gomba jelentősen javíthatja az immunitást. Ezt a képességet béta-glükán tartalma adja. A béta-glükán egy természetes poliszacharid, amely támogatja az emberi szervezet védekező reakcióit. Más szóval, serkenti az antitestek termelődését a szervezetünkben, felkészítve arra, hogy jobban megbirkózzanak az esetleges betegségekkel.

Megakadályozza a fertőzéseket

A Reishi gombát gyakran emlegetik vírusellenes vagy antibakteriális hatásai miatt is. Olyan összetevőket tartalmaz, amelyek képesek kiküszöbölni a fertőzéseket okozó vírusos vagy bakteriális kórokozókat. Tanulmányok azt mutatják, hogy a Reishi hatékonysága a vírusok elleni küzdelemben az, hogy csökkenti szaporodásukat azáltal, hogy megakadályozza a mozgásukat. Baktériumok esetében korlátozza az osztódást, így megakadályozza a telepek növekedését.
Ugyanakkor erősítheti az antibiotikumok hatását.

Fogyasztása szinte az egész szervezetet segíti

A Reishi gomba jótékony hatással van a vörösvértestekre, és mivel javítja a vérkeringést, előnyös a szív- és érrendszeri betegségek kezelésében. Ezenkívül csökkenti a koleszterinszintet és szabályozza a vérnyomást. Ezenkívül fogyasztásával korrigálhat néhány szívritmuszavart vagy növelheti a szívizom általános oxigénellátását.
A Reishi gomba étrendbe vétele szintén megfiatalítja a májsejteket vagy javítja a máj működését. Ez a gomba a gyomorfekély megelőzésére is szolgál, és elnyomja a gyulladásos megnyilvánulásokat és az allergiákat.
A sok pozitív hatás és csak nagyon ritka mellékhatások miatt olyan izgatottan mondhatjuk, hogy a Reishi gomba meghosszabbítja az életet.

Termékeinket megtalálja a Reishinél EZT.

77 Replies to “Hogyan segíti a Reishi gomba az immunitást?”

 1. Marlon Tiet

  Outstanding feature

 2. razumgogo

  Consumor aliis inserviendo — Изнуряю себя, работая на благо других.

 3. psygogo

  Consumor aliis inserviendo — Изнуряю себя, работая на благо других.

 4. psyxhert

  Concordet sermo cum vita — Пусть речь соответствует жизни.

 5. vizggo

  Ars adeo latet arte sua — Искусство таково, что его не заметно.

 6. vizgyou

  Aequo pulsat pede — Смерть безучастно поражает любого.

 7. psyxbobo

  Communis opinio — Общее мнение.

 8. razumyou

  Contradictio in adjecto — Противоречие в определении.

 9. Zobacz szczegóły

  great article

 10. zestril brand

  [url=http://lisinoprill.com/]lisinopril 20 mg price[/url]

 11. pharmacy home delivery

  [url=https://happyfamilystorerx.online/]happy family canadian pharmaceuticals online[/url]

Join the conversation

Belépés
Create an account

Regisztrációval a fiók létrejön és email-ben elküldjük a linket, amivel beállítható a jelszó.

Személyes adatait a weboldal használatának egyszerűsítésére, a fiókbejelentkezés kezelésére és a dokumentumban leírt egyéb célokra használjuk fel. Adatkezelési tájékoztató.

Password Recovery

Elfelejtett jelszó? A felhasználói név, vagy email cím megadását követően küldünk egy hivatkozást, amelynek segítségével új jelszót lehet létrehozni email-en keresztül.

Kosár 0