„Az örök fiatalság gombája” vagy „a halhatatlanság gombája” – így hívják a Reishi gombát (Ganoderma Lucidum) a közkeletű gyakorlatban. Főleg az emberi szervezetre gyakorolt ​​kiterjedt pozitív hatásairól ismert. Korai enyhülést hozhat az egészségügyi problémákkal küzdőknek, az egészségeseknek pedig segít abban, hogy egyáltalán ne legyenek betegek. Érdekli, hogy a Reishi gomba hogyan segíthet Önnek vagy szeretteinek? Nézzük meg együtt, mely betegségekhez érdemes nyúlni!

Javítja az immunitást

A Reishi gomba jelentősen javíthatja az immunitást. Ezt a képességet béta-glükán tartalma adja. A béta-glükán egy természetes poliszacharid, amely támogatja az emberi szervezet védekező reakcióit. Más szóval, serkenti az antitestek termelődését a szervezetünkben, felkészítve arra, hogy jobban megbirkózzanak az esetleges betegségekkel.

Megakadályozza a fertőzéseket

A Reishi gombát gyakran emlegetik vírusellenes vagy antibakteriális hatásai miatt is. Olyan összetevőket tartalmaz, amelyek képesek kiküszöbölni a fertőzéseket okozó vírusos vagy bakteriális kórokozókat. Tanulmányok azt mutatják, hogy a Reishi hatékonysága a vírusok elleni küzdelemben az, hogy csökkenti szaporodásukat azáltal, hogy megakadályozza a mozgásukat. Baktériumok esetében korlátozza az osztódást, így megakadályozza a telepek növekedését.
Ugyanakkor erősítheti az antibiotikumok hatását.

Fogyasztása szinte az egész szervezetet segíti

A Reishi gomba jótékony hatással van a vörösvértestekre, és mivel javítja a vérkeringést, előnyös a szív- és érrendszeri betegségek kezelésében. Ezenkívül csökkenti a koleszterinszintet és szabályozza a vérnyomást. Ezenkívül fogyasztásával korrigálhat néhány szívritmuszavart vagy növelheti a szívizom általános oxigénellátását.
A Reishi gomba étrendbe vétele szintén megfiatalítja a májsejteket vagy javítja a máj működését. Ez a gomba a gyomorfekély megelőzésére is szolgál, és elnyomja a gyulladásos megnyilvánulásokat és az allergiákat.
A sok pozitív hatás és csak nagyon ritka mellékhatások miatt olyan izgatottan mondhatjuk, hogy a Reishi gomba meghosszabbítja az életet.

Termékeinket megtalálja a Reishinél EZT.

Üzleti feltételek

Nagyker

Kapcsolat

A sajtóban

Blog

Hogyan panaszkodjunk

Kapcsolat

Telefon

Mail

Cég címe

ANilab s.r.o.
Trieda KVP 1
Košice - Mestská Časť Sídlisko Kvp
04023
IČ DPH: SK2121129296

Minden 15 000 HUF rendelés felett 1 Reishi kávé ingyen!