Wishlist
Wishlist

Oroszlánsörény – öt szervet segít egyszerre

Nezaradené
Posted in
Posted in

Tudta, hogy néhány gomba fogyasztásával megelőzhetőek a különböző betegségek és egészségügyi problémák? Az oroszlánsörény csökkenti a demencia, a rák és az emésztőrendszeri problémák kockázatát. Nagyon egyszerű beiktatni az étrendbe!

Hagyományos kínai orvoslás

Az Oroszlánsörény Kínából és Japánból származik, ahol fontos helyet foglal el a hagyományos gyógyászatban. A gomba pozitív gyógyhatásait a helyiek ismerik, és régóta használják az egészségügyben. Az Oroszlánsörény hatásait az öt fő szervre – a szívre, a gyomorra, a vesére, a májra és a lépre – használják. Főleg a gombában található nagy mennyiségű béta-glükánra támaszkodnak, mert erősítik az immunrendszert.

Ma már Amerikában és Európában is elterjedt a gomba, ahol Ázsiához hasonlóan különféle betegségek kezelésére, illetve tüneteinek enyhítésére használják.

Gyógygomba

Az Oroszlánsörényt széles körben használják az orvostudományban. Számos orvosi tanulmány igazolta pozitív hatását számos betegség kezelésében. Tehát milyen nehézségeken fog segíteni?

Az immunrendszer

Az immunrendszer fő feladata, hogy megvédje a szervezetet a baktériumoktól, vírusoktól vagy más betegségeket okozó mikroorganizmusoktól. Ha az immunrendszer nem elég erős, megnő a fertőző betegségek kockázata.

Az eddigi vizsgálatok szerint az oroszlánsörény fogyasztásával javíthatjuk az immunrendszer működését, de hogy ez mennyire lehetséges, az még kutatás tárgya.

Bőrbetegségek és ekcéma

Szinte mindenkinek volt már egy kis seb a bőrén, de lágyék. Az Oroszlánsörény kivonat helyi alkalmazása elősegíti az ilyen sebek gyorsabb gyógyulását. Hasonlóan működik ekcéma és egyéb bőrproblémák esetén is.

Használata előtt azonban ajánlott bőrgyógyászhoz fordulni, mert egyes bőrtípusoknál irritációt okozhat.

Emésztőrendszer

Mivel az Oroszlánsörény támogatja az immunitást és a jó baktériumok szaporodását a bélben, nagyon jó hatással van az egész emésztésre.

Ismertek sikeres kezelési esetek ezzel a gombával, különösen gyomorbetegségek, nyombélfekély, gyomor- vagy nyelőcsőrák kezelésére.

Idegrendszer

Sok tudós egyetért abban, hogy ami az oroszlánsörényt illeti, a legérdekesebbek azok az orvosi vizsgálatok, amelyek ennek a gombának az idegnövekedést serkentő képességét vizsgálják. A pozitív eredmények alapján a gomba már elnyerte a “természetes tápanyag az idegsejtek számára” becenevet.

Az is bebizonyosodott, hogy az oroszlánsörény javítja a felépülést idegrendszeri sérülések esetén. Ennek a gombának a használata bizonyos mértékig enyhíti az Alzheimer-kórt és más idegbetegségeket. Ugyanakkor támogatja a mentális egészséget, javítja általános hangulatunkat.

Rák daganatok

A rákkezelés területén az oroszlánsörény hatása egyszerre megelőző és nyugtató hatású. Elsősorban a rákos daganatok növekedését gátolja, de érdeme a teljes eltávolításuk is. Pozitív hatása máj-, vastagbél-, gyomor- és vérrák esetén bizonyított.

Teában, kávéban vagy csokoládéban

Amellett, hogy kivonatként kapható, az oroszlánsörény gyakran szerepel különféle ételekben és ételekben.

Kulináris hírnevet szerzett Keleten, ahol számos hagyományos ételhez adják és ízletessé teszi őket. Maga a gomba íze édes, halakra emlékeztet.

Ez a gomba különös ízének köszönhetően számos instant ital része. Hozzáadják a kávéhoz néhány más egészséges gombával. Ha kávéimádó, ne hagyja ki az ANi Elixir instant kávét Reishivel. Ha azonban jobban szereti a teát, több gyógygomba kombinációját is megtalálhatja az ANi Gomba-barack instant teában Reishivel. Ugyanakkor az is érdekes, hogy az ANi fehér forró csokoládét Reishivel is élvezheti, amely egészségügyi előnyökkel jár.

Mindenképpen ajánljuk az oroszlánsörény kipróbálását, mert nem sok olyan gomba van, amely ennyi jótékony hatást rejt az egészségünkre nézve.

88 Replies to “Oroszlánsörény – öt szervet segít egyszerre”

  1. Rudolf

    Mám záujem,ako sa knej dostanem.

  2. CtnThogs
  3. Syhkalege
  4. CzzqThogs
  5. get printed boxes

    Good information get printed boxes

Join the conversation

Belépés
Create an account

Regisztrációval a fiók létrejön és email-ben elküldjük a linket, amivel beállítható a jelszó.

Személyes adatait a weboldal használatának egyszerűsítésére, a fiókbejelentkezés kezelésére és a dokumentumban leírt egyéb célokra használjuk fel. Adatkezelési tájékoztató.

Password Recovery

Elfelejtett jelszó? A felhasználói név, vagy email cím megadását követően küldünk egy hivatkozást, amelynek segítségével új jelszót lehet létrehozni email-en keresztül.

Kosár 0